Vrouw rijdt door na aanrijding

vrijdag 16 december 2016

Middelburg - De politie doet onderzoek naar een aanrijding tussen twee auto’s op Het Groene Woud. De bestuurster van een kleine witte auto reed na deze aanrijding door.

De witte auto zou op woensdag 14 december tussen 16.00 en 16.05 uur in botsing zijn gekomen met een groen/ blauwe Renault Laguna. Beide voertuigen kwamen vanuit de Schroeweg gereden. De bestuurder van de Renault moest al een keer voor de vrouw uitwijken. Kort daarna kwamen de auto’s met elkaar in botsing. De witte auto zou vanaf de linkerbaan de linkerkant van de Renault geraakt hebben. De bestuurder stapte vervolgens uit, maar de bestuurster reed door in de richting van de Zandstraat. De linkerkant van de witte auto zou flink beschadigd moeten zijn.

De politie doet onderzoek naar de zaak en vraagt de bestuurster zich te melden. Ook getuigen kunnen zich melden. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen