Politie zoekt bestuurder witte Belgische stationcar

dinsdag 21 januari 2014

Meliskerke - In het onderzoek naar de dader van de overval aan de Sivertstraat is de politie op zoek naar de bestuurder van een witte stationcar met een Belgisch kenteken.

Overvallenteam

Donderdag 16 januari 2014 rond 10:15 uur kreeg de politie eenmelding dat een bejaarde vrouw (83) in haar woning was overvallen. De vrouwraakte daarbij ernstig gewond. Het Overvallenteam is direct gestart met eenonderzoek.

Rondrijden

De witte auto stond ten tijde van de overval geparkeerd aan deBurgemeester Adelaarstraat, ter hoogte van de bakkerij Wisse. De recherche sluitniet uit dat de stationcar rondrijdt in de omgeving van Meliskerke en dat debestuurder slaapt en verblijft in deze auto.

Mishandeling

De vrouw was thuisgekomen na het doen van boodschappen in hetdorp. Op het moment dat zij de voordeur had geopend, werd zij door de dader naarbinnen geduwd en mishandeld.

Heeft u iets gezien?

Heeft u informatie over deze witte stationwagon of tips over deoverval? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900 8844.Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. Alle informatie wordt doorgegeven aan hetOvervallenteam van de politie in Middelburg.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen