Middelburgse van scooter getrapt

woensdag 23 november 2016

Middelburg - Afgelopen maandag is in de Vlissingsestraat in Middelburg een 17-jarig meisje van haar scooter getrapt door een tot nu toe onbekende bromfietser.

Het meisje reed tussen 15.00 en 15.15 uur door de Vlissingsestraat in Middelburg en hoorde dat achter haar een andere scooter reed. Deze scooter passeerde haar. Bij het passeren gaf de bestuurder van de scooter een flinke trap tegen de scooter van de 17-jarige Middelburgse. Zij kwam hierdoor hard ten val. Het meisje raakte licht gewond door de val. Met haar voorwiel raakte ze nog net een fietser die voor haar reed. De fietser raakte in onbalans en viel eveneens op de grond.

Omdat zij onder haar scooter lag kon het meisje niet direct opstaan. Ze werd geholpen door een voorbijganger die haar, en haar scooter, van de grond raapte. Deze voorbijganger gaf het signalement door van de bestuurder van de andere scooter. Hij of zij zou een feloranje jas aanhebben en een zwart-witte helm op zijn/haar hoofd dragen. De scooter die hij/zij bestuurde was grijs met blauw en dan voornamelijk grijs. Volgens de getuige was de kentekenplaat afgeplakt. 

Helaas heeft het meisje geen gegevens van de voorbijganger of van de fietser die ook ten val kwam. De politie zou graag met hen spreken over het voorval. Zij worden dan ook vriendelijk verzocht zich te melden. Dat kan persoonlijk op het politiebureau in Middelburg, Achter de Houttuinen, of via 0900-8844. Ook mensen die ons meer kunnen vertellen over het incident worden verzocht zich bij de politie te melden.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen