Jongen beroofd van scooter

zondag 6 november 2016

Biggekerke - Afgelopen nacht is op de Zwaanweg een scooter geroofd van een 16–jarige jongen uit de gemeente Veere. De daders zijn twee jongens op een andere scooter. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

De jongen rijdt tussen  03.00 en 03.30 uur vanuit Papegaaienburg in Vlissingen richting Dishoek/Zoutelande. Het eerste stuk rijdt hij samen op met een vriend. Ter hoogte van de Troelstraweg scheiden hun wegen en rijdt het slachtoffer alleen verder. Op de Paauwenburgweg bemerkt de jongen dat hij gevolgd wordt door een scooter zonder licht. Deze blijft in eerste instantie ver achter hem, maar op een gegeven moment haalt de bestuurder hem in en komt naast het slachtoffer rijden. Op de scooter zitten twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk en sommeren hem om te stoppen. Aanvankelijk gaat het slachtoffer hierop niet in en probeert weg te komen. De belagers dreigen vervolgens met geweld, pakken zijn scooter af en rijden weg. Het betreft een zwarte Piaggio Vespa Sprint.

Van de daders is geen compleet signalement bekend. Wel heeft het slachtoffer gezien dat het om jongens gaat met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Beiden hebben een fors postuur. 

We zijn op zoek naar mensen die tussen 03.00 en 03.30 uur iets verdachts hebben gezien op de route Papegaaienburg, Gerbrandystraat, Van Hogendorpweg, vervolgens door Paauwenburg richting de Zwaanweg. Hebt u informatie die mogelijk betrekking heeft op deze zaak of weet u waar de scooter op dit moment staat? Deel uw informatie dan via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen