Automobilist rijdt door na aanrijding met fietser

vrijdag 24 februari 2017

Middelburg - Donderdagmiddag rond 13.30 uur is een fietsende jongen in Middelburg aangereden door een automobilist. De automobilist is even uit zijn auto gestapt, maar ook snel daarna weer ingestapt en weggereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie is op zoek naar de automobilist of eventueel getuigen die ons meer kunnen vertellen over de aanrijding.

De 15-jarige jongen uit Middelburg reed op zijn fiets over de Langevielesingel. Op de kruising met de De Ruyterstraat werd hij aangereden door een tot nu toe onbekende automobilist. De jongen kwam ten val, de automobilist reed door. Omstanders hebben de jongen weer op de been geholpen. Hij is donderdag nog naar de huisartsenpost gegaan, maar daar constateerde men geen ernstige verwondingen.

Wellicht kunnen de omstanders die de jongen weer op de been hielpen, de politie helpen doordat zij zich meer gegevens herinneren over de betrokken auto of bestuurder. Ook andere getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren, of natuurlijk de automobilist zelf, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt zich ook persoonlijk melden op het politiebureau in Middelburg, of u kunt uw informatie kwijt via What’s App 06 1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen