Auto-inbreker slaat meerdere malen toe

zondag 19 februari 2017

Middelburg - Agenten hebben aan de Meestoof een nog onbekende man aangehouden. Hij wordt verdacht van meerdere auto-inbraken.

Zaterdagavond 18 februari kreeg de politie rond 20.30 uur meerdere meldingen van auto-inbraken, dan wel vernielingen aan auto’s. Aan de Kousteensedijk zou in drie auto’s zijn ingebroken. Dankzij oplettende getuigen kwam er al snel een verdachte in beeld. De man werd door agenten lopend aangetroffen op de Meestoof. Hij is aangehouden en Bleek verschillende vermoedelijk gestolen goederen op zak te hebben. De man is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Hij Bleek de Nederlandse taal niet machtig en had geen identiteitspapieren op zak. De verdachte is ingesloten.

De politie heeft nog van acht andere burgers melding gehad van vernieling, dan wel inbraak aan hun auto. Deze aangiften worden op een later moment opgenomen. Mocht er zaterdagavond in Middelburg in uw auto zijn ingebroken neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen