Man steekt zichzelf in brand

zaterdag 1 maart 2014

Vlissingen - Vrijdagavond heeft een man zichzelf in brand gestoken bij de bushalte naast de ingang van een supermarkt aan de Aagje Dekenstraat. Hij raakt hierbij zeer ernstig gewond.

Hulpvaardige omstanders

Getuigen zien dat de man zichzelf rond 18.15 uur in brand steektmet een brandbare vloeistof. Omstanders en winkelpersoneel verlenen directeerste hulp en doven de vlammen. Vervolgens is het slachtoffer overgedragen aande gearriveerde ambulancemedewerkers. Deze hebben hem met de ambulance naar detraumahelikopter gebracht die inmiddels bij de Vlissingse Boulevard is geland.De man is vervolgens naar het brandwondencentrum in Rotterdam gevlogen.

Slachtofferhulp

De straat wordt enige tijd afgezet voor onderzoek door detechnische recherche. Voor getuigen, waaronder ook enkele kinderen, isslachtofferhulp ingeschakeld. Even na 20.00 uur is de straat weer vrijgegeven.

Besloten bijeenkomst

Omdat deze verschrikkelijke gebeurtenis een grote indruk heeftachtergelaten bij getuigen en omwonenden organiseert de gemeente voor dezemensen een besloten bijeenkomst. Deze wordt op dinsdagavond 4 maart a.s. vanaf19.00 uur gehouden in het gemeentehuis. Daar zijn ook medewerkers van de GGD enslachtofferhulp aanwezig. Bovendien kunnen ouders van kinderen die getuige zijngeweest van dit incident vanaf maandag 09.00 uur bellen met een specialehulplijn van de GGD: 06 20437876. Medewerkers van Jeugd Gezondheidszorg zijnbeschikbaar voor het beantwoorden van vragen van traumatisch aard bij kinderen.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen