Woningoverval Vlissingen, getuigen gezocht

maandag 1 februari 2016

Vlissingen - Zondagavond omstreeks 22.00 uur werd een overval gepleegd op een woning aan de Lelienlaan in Vlissingen.

Om ongeveer 22.00 uur werd de woning, waarin twee oudere mensen wonen, overvallen door drie onbekende mannen. De mannen waren alle drie in donkere kleding gekleed en hun gezichten waren bedekt. Zij doorzochten de woning, maar het is niet bekend of ze de woning met buit weer hebben verlaten.

Nadat de politie was gebeld hebben agenten direct een onderzoek ingesteld. Door het team Forensische Opsporing zijn sporen veilig gesteld, deze worden onderzocht. Ook is een aangifte opgenomen van de bewoners en agenten hebben een buurtonderzoek gehouden. 

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de overval. Wie rond het tijdstip van de overval iets gezien heeft dat ermee te maken kan hebben, of wellicht eerder op de avond een verdachte situatie heeft waargenomen in de buurt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. 

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen