Vlissingse bij bushalte beroofd van tas

donderdag 31 oktober 2013

Vlissingen - Gisteravond rond 19.00 uur is een 22-jarige vrouw op de Koudekerkseweg van haar tas beroofd. Zij stond die avond bij het bushokje, ter hoogte van Ter Reede, op de bus te wachten. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Dader gevlucht

Volgens het slachtoffer komt de straatrover ineens vanachter hetbushokje vandaan en grist haar tas mee. Daarna loopt deze snel weg, springt opeen fiets en gaat er hard vandoor. De vrouw is onmiddellijk, hard roepend,achter hem aangerend richting het radiologisch centrum bij het ziekenhuis. Zijziet nog dat de verdachte zijn fiets een brandgang inrijdt. Daarna verliest zijhem uit het oog. Onderweg komt zij nog een andere man tegen die op zijn beurt destraatrover ziet en achter hem aan fietst. Ook hij heeft hem niet meer gevonden.

Opvallende bijzonderheden

Tijdens en na de beroving zijn de vrouw enkele bijzonderhedenopgevallen. De mountainbike waarop de jongen reed was klein. De kleur ismogelijk donkerblauw en had een recht stuur. Verder heeft zij gezien dat dejongen gekleed is in een zwarte gewatteerde jas met capuchon, een spijkerbroeken gympen.

Getuigen gezocht

Heeft u de beroving zien gebeuren of mogelijk de verdachtedaarna in de buurt van het radiologisch centrum zien rijden? Of weet u wie deverdachte is? Neem dan contact op via 0900 8844 of kom langs op hetpolitiebureau. De politie is in het bijzonder op zoek naar de man die hetslachtoffer tegenkwam en achter de straatrover is aan gefietst.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen