Viertal aangehouden na straatroof

zondag 28 september 2014

Vlissingen - De politie arresteerde zaterdagavond rond 21:45 uur vier mannen in een woning in Vlissingen. Het gaat om vier inwoners van Vlissingen van 19, 24 en 30 jaar. De leeftijd van een van hen is nog niet bekend. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een straatroof.

Vuurwapen

De beroving vond rond 20:30 uur plaats aan de Bloemenlaan. Een25-jarige inwoner van Almere fietste over de Bloemenlaan, toen hij plotselingwerd tegengehouden door twee onbekende mannen. Zij waren bewapend met eenvuurwapen en eisten geld. Een van hen gaf het slachtoffer een klap tegen zijngezicht, waardoor hij ten val kwam. Een moment later zag hij het tweetalweglopen in de richting van de Anjelierenlaan. Aan het einde van de weg sloegenzij linksaf de Rozengracht op.

Eerste onderzoek

Eenmaal terug op zijn verblijfadres merkte het slachtoffer dathij o.a. zijn mobiele telefoon kwijt was. Na de melding ging de politie metmeerdere eenheden op zoek naar de daders. Uit de eerste bevindingen van hetonderzoek bleek dat de verdachten zich mogelijk in een woning in de wijkMiddengebied in Vlissingen moesten bevinden. Agenten zetten de woning af. Toener werd aangeklopt werd een telefoon over de schutting gegooid. De vieraanwezige personen werden aangehouden.

In beslag name

Bij een doorzoeking van de woning werd een vuurwapen en munitiegevonden. In de schuur werd een kleine hennepkwekerij aangetroffen. Het wapen ende drugs zijn in beslag genomen. De verdachten zitten nog vast. De politie gaatmen hen in verhoor en tracht te achterhalen in welke mate zij bij de straatroofbetrokken zijn geweest.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen