Verdachte overval groentewinkel opgepakt

woensdag 18 februari 2015

Vlissingen - Op 10 februari 2015 vond er een gewapende overval plaats op een groentewinkel in het Groenewoud. Woensdag 18 februari is rond 14.00 uur een 19-jarige man uit Vlissingen aangehouden in verband met de overval.

De politie startte direct na de overval met een uitgebreidopsporingsonderzoek. Daarbij hebben het overvallenteam van de districtsrechercheZeeland en het Basisteam Walcheren gezamenlijk onderzoek hebben gedaan. Ditonderzoek bestond onder andere uit het horen van getuigen, een uitgebreid enintensief buurtonderzoek, passantenonderzoek en het veiligstellen en bekijkenvan camerabeelden van verschillende winkels en particulieren.

Gezien de grote impact van de overval op bewoners van de wijkhebben zich veel getuigen bij het onderzoeksteam gemeld. Mede daardoor kondenagenten woensdag 18 februari rond 14.00 uur een 19-jarige verdachte aanhouden.De man is ingesloten in het arrestantencomplex Torentijd te Middelburg. Dekomende dagen zal er verder onderzoek plaats vinden.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen