Straatroof snel opgelost, twee jongens aangehouden

vrijdag 24 november 2017

Vlissingen - Dinsdagavond werd op het Bunkerpad een Vlissinger (16) op straat beroofd. De politie heeft twee jongens aangehouden.

Het slachtoffer werd rond 21.00 uur door twee jongens van zijn fiets getrapt. Hierna werd hij beroofd van enkele spullen, zoals een horloge, enkele kledingstukken en pasjes. Daarna mocht het slachtoffer weg fietsen.

De politie stelde een onderzoek in. Woensdagochtend vroeg werd rond 00.05 uur een Middelburgse jongen (17) in zijn woning aangehouden. Vrijdagmorgen werd rond 7.00 uur een andere Middelburger (16) in zijn woning aangehouden. Het tweetal werd naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

De jongens zijn de afgelopen dagen verhoord en bekenden de straatroof. Een klein deel van de buit werd teruggevonden. Een belangrijk detail was dat een van de jongens het slachtoffer kent. Vermoedelijk was dat een belangrijke reden waarom hij op straat werd overvallen. De jongens zijn vrijdagmiddag in vrijheid gesteld en zullen zich later tegenover de rechter moeten verantwoorden.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen