Oudere dame van tas beroofd

woensdag 23 maart 2016

Middelburg - Woensdagmiddag is op de Johan van Reigersbergstraat een vrouw van haar tas beroofd.

De 80-jarige inwoonster uit Middelburg liep rond 13.00 uur met een rollator bij de ingang van een appartementengebouw. Plotseling pakte een man haar handtas uit de mand van haar rollator. Hij deed dit terwijl hij voorbij fietste. De dief vluchtte op zijn fiets via het betonnen bruggetje rechtsaf richting het kinderdagverblijf.

De dader stond eerst bij de brievenbussen aan de Johan van Reigersbergstraat. Hij droeg een donkerkleurige jas met een capuchon en had een grijze muts op. De man zat daar op een fiets. Even later beroofde hij de vrouw van haar handtas.

De oudere vrouw was erg geschrokken en is door ambulancemedewerkers onderzocht na lichamelijke klachten. Ze deed daarna aangifte. De politie stelt een onderzoek in naar deze laffe beroving. Hebt u informatie over het incident of over de dader? Of hebt u de man rond 13.00 uur bij de brievenbussen zien staan? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

U kunt zelf iets doen om een diefstal op straat te voorkomen. Wees u namelijk bewust van het feit dat er mensen zijn die minder goede bedoelingen hebben en uit zijn op uw waardevolle spullen.

Bent u getuige van een straatroof of ziet u iets verdachts? Bel direct het alarmnummer 112.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen