Man slachtoffer van poging beroving

zondag 19 oktober 2014

Middelburg - Zondagmorgen vroeg probeerden drie daders op de Hoge Geere een man te beroven.

Het incident gebeurde rond 01.00 uur. De 44-jarige Middelburgerhadgepind.Toen hij richting het centrum van de stad liep,werd hij plotselingdoor dedaders vastgepakt waardoor hij op de grond viel. De ongeveer 18 of 19-jarigemannen probeerden hierna zijn broekzakken te plunderen. Het slachtoffer verzettezich hevig.De daders renden vervolgens wegvia Kalverstraat richtingdeKoestraat. Vermoedelijk zijn ze daarna viahet fietspad onder het viaduct bijAlbert Heijnnaar het Vlissings Bolwerk gelopen. In de omgeving van hetVlissings Bolwerk werd door agentenmet een politiehond tevergeefs naar dedaders gezocht. Het slachtoffer hield geen letsel of schade aan hetincidentover. Hij heeft zondagmiddag aangifte van de beroving gedaan.

Hebt u informatie?

De politie stelt een onderzoek in naar de poging tot straatroof. Hebt uinformatie over deze brute beroving? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt uliever anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen