Gewapende overval op Kruidvat

dinsdag 31 mei 2016

Middelburg - De Kruidvat aan de Lange Geere is maandag 30 mei rond 18.15 uur overvallen door twee mannen. De mannen hadden beiden een steekwapen bij zich.

Het tweetal kwam maandagavond de winkel binnen en bedreigde klanten en personeel. De daders eisten geld. Toen ze dat kregen zijn ze er te voet vandoor gegaan in de richting van een nabijgelegen parkeergarage. Vervolgens is de politie gewaarschuwd. Ondanks een zoekslag door verschillende agenten zijn de daders niet meer aangetroffen. De recherche onderzoekt de zaak.

Van de twee daders is een signalement bekend. Dader 1: man, droeg een grijze broek en een grijze hoodie (trui met capuchon). Hij droeg opvallende gele slippers met donkere strepen erop.

Dader 2: man, droeg een spijkerbroek, grijzige sportschoenen en eveneens een lichtgrijze hoodie.

Heeft u kort voor of kort na de overval iets verdachte gezien in de omgeving van de Zusterstraat? Of denkt u te weten wie de daders is? ? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen