Getuigen gezocht poging tot straatroof van een 14-jarige in Middelburg

maandag 20 mei 2013

Middelburg - Op woensdag 15 mei 2013 fietste een 14-jarige jongen rond 18.00 uur op de Bluesroute in Middelburg toen er ter hoogte van het speeltuintje bij het maaiveld een jongen naast hem kwam fietsen.

Deze jongen gaf een trap tegen de fiets van de 14-jarigewaardoor deze ten val kwam. De dader bedreigde de 14-jarige jongen en wilde zijntelefoon. Dit speelde zich af net na de dierenkliniek aan de Torenweg en voorhet eerste huis aan de rechter kant aan de Bluesroute.

De dader heeft een breed gezet postuur en een bol gezicht. Zijnhaar was aan de zijkanten geschoren en bovenop zijn hoofd heeft hij ongeveertwee centimeter zwart krullend haar. Ten tijde van het incident droeg hij eenzwarte jas, een spijkerbroek (laag model) en een heuptasje. De dader vertrokrichting Willie Dixonstraat.

Getuigen gezocht: Wij zijn op zoek naar getuigen van ditincident en in het bijzonder naar een langsfietsende vrouw die door hetslachtoffer is aangesproken. U kunt zich melden op het politiebureau inMiddelburg of bellen naar 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen