Vijftal aangehouden voor vernieling

zaterdag 14 februari 2015

Middelburg - Zaterdagmorgen vroeg zijn in de Meanderlaan vijf mannen aangehouden na een uit de hand gelopen feestje.

Rond 01.30 uur kreeg de politie een melding dat er een flinke ruzie aan dehand was in een portiek. Toen agenten ter plaatse kwamen, hoorden ze dat er eenruzie gaande was. De glasscherven vlogen vanuit het portiek de gang op. Zetroffen drie mannen aan, waarvan n een bebloede hand had. De agenten zagen eenspoor van vernielingen naar een van de woningen. Deze was totaal vernield.Overal lag kapot glas en bloed. De mannen zeiden dat er een feestje was geweest.

In de woning troffen de agenten nog twee mannen aan, die zich verstopthadden. Alle vijf de aanwezigen werden aangehouden en voor verder onderzoek naarhet politiecellencomplex Torentijd gebracht. Het gaat om twee inwoners uitOost-Souburg (17 en 19 jaar); twee Vlissingers (22 en 23 jaar) en een man (21)uit Oirschot. De politie heeft telefonisch contact met de bewoonster gehad, zijwas op dat moment elders. De vrouw komt zaterdag aangifte doen.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen