Spoor van vernielingen in Edelstenenbuurt

maandag 11 juli 2016

Middelburg - Zondagmorgen vroeg kreeg de politie diverse meldingen van vernielingen van ruiten van huizen en een auto.

De politiemeldkamer kreeg rond 5.15 uur een eerste melding van een vernieling van twee ruiten in een woning aan de Parelplein. Daarna volgde een melding van een ruit in een woning aan de Rustenburgstraat. Hierbij kreeg de bewoonster de steen, die door de ruit werd gegooid, tegen zich aan. Ze raakte niet gewond. De laatste nachtelijke melding ging over een vernieling van een ruit in een woning aan de Meanderhof.

Zondagmorgen kreeg de politie een melding dat drie ruiten van het kantoor van Intervence aan de Roozenburglaan waren vernield. Agenten, die voor het onderzoek in de Edelstenenbuurt reden, werden verder door een vrouw aangesproken. De verlichting van haar auto, die geparkeerd stond in de Roozenburglaan, was ook vernield.

De politie stelt een onderzoek in naar deze reeks van vernielingen en is op zoek naar de dader(s). De slachtoffers hebben aangifte gedaan van de vernielingen. Bent u ook slachtoffer van een vernieling? Doe dan aangifte via de website.

Weet u meer over de reeks vernielingen of heb u informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen