Mannen aangehouden voor bekladden auto's

zondag 17 november 2013

Middelburg - Vannacht zijn twee mannen op de Dwarskaai aangehouden voor het bekladden van auto's met zwarte verf. De Politie zoekt getuigen.

Spuitbus weggegooid

Surveillerende agenten worden rond 03.00 uur op het Dampleindoor een vrouw geattendeerd op twee mannen die op de Dwarskaai met spuitbussenauto's aan het bekladden zijn. Op de aangewezen plek worden inderdaad tweemannen aangetroffen die nonchalant tegen de kademuur leunen. In het water drijfteen spuitbus met zwarte dop. Na fouillering worden deverdachten meegenomen naarhet bureau. Beide herenmogenlater die nacht, op last van de officier vanjustitie, weer naar huis.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de vrouw die vannacht getuige isgeweest van het bekladden van de auto's. Zij was op dat moment in gezelschap vannog drie andere personen die mogelijk ook iets gezien hebben. Vanochtend isduidelijk geworden dat ook op het Damplein, het Hofplein, de Lange Noordstraat,de Bachtesteene en de Korte Noordstraat gevels zijn beklad met rode en zwarteverf.Daarnaast zijn in de binnenstad nog twee bekladde auto's aangetroffen.Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of de verdachten hier ook de hand in hebbengehad. Ook andere getuigen kunnen zich melden op het politiebureau inMiddelburg of bellen naar 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen