Scooterrijder rijdt door na ongeval

zondag 1 mei 2016

Vlissingen - De politie is op zoek naar een scooterrijder en zijn compaan die na een aanrijding met een scooter doorreed. De 74-jarige bestuurder raakte hierbij licht gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Op zaterdag 30 april reed het slachtoffer rond 14.15 uur op de Rozengracht in de richting van de Korenbloemlaan. Ter hoogte van de Leliënlaan kwamen er twee andere scooterrijders aanrijden uit de Korenbloemlaan. Daarbij ontstond een botste een van de scooters met het slachtoffer. Deze kwam daarbij ten val. Allebei de mannen reden vervolgens door in de richting van de Korenbloemlaan. Ze lieten de man gewond achter.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de twee doorrijders. De man die in botsing kwam met het slachtoffer is ongeveer 25 jaar oud, donkere huidskleur, droeg geen helm, reed op een oranje scooter. De andere scooterrijder, mogelijk een vriend van de dader, getinte huidskleur, droeg geen helm. Over zijn scooter is verder niets bekend. Heeft u informatie voor de politie? Bel dan 0900-8844. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 52 52 83 36.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen