Politieauto betrokken bij eenzijdig ongeval Paul Krugerstraat

zondag 9 februari 2014

Vlissingen - Een politieauto is zaterdagnacht 9 februari in botsing gekomen met drie geparkeerde auto's en een lantaarnpaal op de kruising van de Paul Krugerstraat en de Irislaan. En van de twee inzittende agenten is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht later in de nacht naar huis.

Auto's beschadigd

Omstreeks 01.30 uur achtervolgden de agenten een personenwagenvanaf de Sloeweg in Vlissingen. De bestuurder van deze auto maakte diverseverkeersovertredingen. Op de Paul Krugerstraat verloor de agent die de autobestuurde de macht over het stuur. Daardoor raakte politiewagen een aantalgeparkeerde auto's en een lantaarnpaal. De geparkeerde auto's, de politiewagenen de lantaarnpaal raakten hierbij beschadigd. De agente die als bijrijdster inde auto zat is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na onderzoek enobservatie bleek zij niet zwaar gewond en na een paar uur mocht zij naar huis.

Onderzoek oorzaak

De politie onderzoekt hoe dit ongeluk precies is gebeurd. Detechnische recherche van Politie Zeeland-West-Brabantheeft metingen verricht.Met de eigenaren van de geparkeerde auto's wordt contact opgenomen om de schadeaf te handelen. Het elektriciteitsbedrijf is in kennis gesteld om delantaarnpaal te repareren.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen