Politie zoekt veroorzaker aanrijding

zaterdag 3 december 2016

Middelburg - Maandagmiddag 28 november jl. ontstond op de Rouaansekaai een aanrijding tussen een fiets en een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur. Een 18-jarige fietsster uit Veere reed vanuit de richting van de Koningsbrug bij de Kuiperspoort. Ze werd plotseling door een achteropkomende personenauto aangereden, waardoor ze hard ten val kwam met haar gezicht op de grond.

Toen het slachtoffer weer aanspreekbaar was, werd ze door een vrouw overeind geholpen. De veroorzaker was niet gestopt, maar gelijk doorgereden. De fietsster deed zaterdagmiddag aangifte op het politiebureau in Middelburg.

Het signalement van de vrouw, die het slachtoffer hielp: blanke vrouw; ongeveer 40 á 50 jaar; ongeveer 1.70 meter en bruinkleurig half lang haar. Ze sprak Nederlands en reed nadien weg in een donker kleurige personenauto.

De politie is op zoek naar de identiteiten van de bestuurder van de doorgereden personenauto en de vrouw die het slachtoffer overeind heeft geholpen. Hebt u informatie over deze aanrijding of de gezochte mensen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen