Inzittenden laten beschadigde auto na aanrijding achter

vrijdag 22 juli 2016

Vlissingen - Vrijdagmorgen vroeg hebben twee mannen op het Westerzicht een beschadigde auto achtergelaten.

De politiemeldkamer kreeg rond 2.30 uur een melding dat de beschadigde auto in brand zou staan. Politie en brandweer gingen naar het Westerzicht. De personenauto stond niet in brand, wel kwam er rook onder de motorkap vandaan. Omdat de auto was afgesloten, knipte de brandweer de motorkap open en koppelde de accudraden los.

De politie stelde een onderzoek naar het incident in. Vermoedelijk is de personenauto vanaf de Nieuwe Vlissingseweg de Nieuwe Zuidbeekseweg ingereden.

Op deze kruising is op de verhoogde middengeleider een verkeerspaal geramd. De bestuurder is daarna tot het Westerzicht doorgereden, waarbij de auto een spoor van olie achterliet. Vervolgens is het voertuig beschadigd achtergelaten. Een bergingsbedrijf heeft deze weggetakeld.

De politie is op zoek naar de inzittenden van de auto. Hebt u meer informatie over het incident of de inzittenden. Of bent uzelf bij de aanrijding betrokken? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Laat het ons weten via het formulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen