Fietsster (81) ernstig gewond bij 'onbekende' aanrijding

zaterdag 15 oktober 2016

Middelburg - Vrijdagmiddag is op de Sir Winston Churchilllaan een bejaarde vrouw - naar later blijkt - ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een personenauto.

Het ongeval is vermoedelijk rond 15.00 uur gebeurd. De 81-jarige fietsster uit Middelburg is door de aanrijding ten val gekomen. Hierbij was een personenauto betrokken, die werd bestuurd door een 71-jarige vrouw uit Vlissingen. In eerste instantie leek dat de fietsster geen letsel had. Zo is ze zelf weer opgestaan.

De vrouw is door een onbekende omstander naar een huisartsenpraktijk gebracht. Bij de huisarts verslechterde de gezondheidstoestand van de bejaarde vrouw. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht en vervolgens naar een ziekenhuis in Antwerpen, waar ze is geopereerd.

De politie is vrijdagavond geïnformeerd en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Aan de hand van een kleine notitie, die het slachtoffer op de plaats van de aanrijding had ontvangen, is de identiteit van de bestuurster van de personenauto achterhaald.

Omdat de politie niet bij de aanrijding is geweest, leven er nog enkele vragen. Agenten willen graag in contact komen met mogelijke getuigen. Verder is de politie op zoek naar de man of vrouw, die het slachtoffer bij de huisartsenpraktijk heeft afgezet. Ook is de damesfiets van het slachtoffer nog niet terecht. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen