Slachtoffer zelfverbranding overleden

maandag 3 maart 2014

Vlissingen - De man, die zichzelf vrijdagavond bij de bushalte op de Aagje Dekenstraat in brand stak, is zondag overleden.

De man raakte bij het incident zeer ernstig gewond en werd met eentraumahelikopter naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht. Daar is hijgisteren overleden.

Bijeenkomst

De gemeente Vlissingen organiseertvoor getuigen en omwonendeneen beslotenbijeenkomst. Als u behoefte heeft om uw ervaringen samen met anderen teverwerken of persoonlijk met een hulpverlener te praten, dan bent u dinsdagavond4 maart a.s. vanaf 19.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis in Vlissingen.U wordt ontvangen door burgemeester Letty Demmers en medewerkers van de GGD enslachtofferhulp.

Hulplijn GGD

Door de GGD is een speciale hulplijn geopend voorouders van kinderen diegetuige zijn geweest van dit incident: 06-20437876. Medewerkers van JeugdGezondheidszorg zijn beschikbaar voor het beantwoorden van vragen vantraumatisch aard bij kinderen.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen