Vrouw overrompeld en mishandeld voor woning

woensdag 7 januari 2015

Breskens - Gisteravond werd een vrouw bij haar woning aan de Ghistelkerke opgewacht door twee mannen en vervolgens mishandeld. De vrouw raakte daarbij licht gewond.

Daders gevlucht

Toen het 37-jarige slachtoffer die avond rond 21.50 uur bij haarwoning uit haar auto stapte werd zij overrompeld door twee onbekende mannen entegen de grond gewerkt. Vervolgens kreeg zij enkele slagen in haar gezicht entegen haar lichaam. De daders dwongen haar vervolgens om mee te lopen naar denabijgelegen garageboxen. De vrouw wist door luid te gillen de aandacht tetrekken van de buren. Hierop sloegen de daders op de vlucht.

Signalement

Van de verdachten is bekend dat zij ongeveer tussen de 1.75 en1.85 meter lang zijn, een breed postuur hebben en in het zwart gekleed waren.Vermoedelijk zijn de mannen kort na het incident snel weggereden met een auto.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. Inmiddels heeft er eenbuurtonderzoek plaatsgevonden. Hebt u informatie over deze zaak en nog niet metde politie gesproken? Bel dan 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen