Vrouw opzettelijk mishandeld in opdracht van ex-partner

woensdag 29 april 2015

Breskens - De politie heeft vorige week drie mannen aangehouden, die betrokken zijn bij een mishandeling van een vrouw op 6 januari aan de Ghistelkerke.

In de late avond van dinsdag 6 januari jl. werd een 37-jarigevrouw op straat door twee mannen aangevallen en mishandeld. Ze raakte daarbijlicht gewond.

Uit een uitgebreid politieonderzoek blijkt dat het slachtofferal langere tijd door haar ex-partner, een 51-jarige man uit Middelburg werdgestalkt. De man werd op maandag 13 april aangehouden. Hij heeft twee mannenbereid gevonden de vrouw met de mishandeling angst aan te jagen. De mogelijkheidwordt nog onderzocht of hij ook opdracht heeft gegeven haar letsel toe tebrengen.

Naast de ex-partner werd op woensdag 15 april een 51-jarige manuit Schoondijke aangehouden en op vrijdag 17 april een 23-jarige man uitVlissingen. De mannen zijn ondertussen voor de rechter-commissaris geleid, diebesloot de mannen langer vast te houden.

Het onderzoek is nog niet afgerond. Een verdachte heeft een volledigebekentenis afgelegd, anderen worden nog verhoord. Het voorarrest van de drieverdachten is dinsdag 28 april met 90 dagen verlengd door de raadkamer van derechtbank.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen