Tweetal aangehouden na mishandeling

zondag 21 juli 2013

Middelburg - Kort na middernacht (21 juli 2013) zijn aan de Baanstraat een 37-jarige inwoner van Zierikzee en een man, waarvan de identiteit nog niet vaststaat, aangehouden.

Verzet

Surveillerende agenten zagen dat de (onbekende) man op dehoek Achter de Houttuinen en Baanstraat een vrouw aanviel en hard tegen haarhoofd sloeg. Zij kwamen direct in actie en hielden de man aan. Dat ging nietzonder slag of stoot. De verdachte verzette zich hevig en het werk van depolitie werd ook nog moeilijker gemaakt door omstanders die zich met dearrestatie bemoeiden. Na gebruik van peperspray kon hij worden overmeesterd. Metbehulp van twee politieagenten te paard en een agent met een diensthond hield desituatie op straat onder controle.

Belemmering

Een 37-jarige man uit Zierikzee, die de aanhouding probeerdete voorkomen, werd aangehouden voor belemmering. Ook hij pleegde verzet. De tweeverdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau bleef de man(identiteit onbekend) zich recalcitrant opstellen en weigerde iederemedewerking. Hij is ingesloten in een cellencomplex van de politie.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen