Politie zoekt getuigen mishandeling

dinsdag 21 februari 2017

Middelburg - Maandagavond is een 17-jarige jongen uit Middelburg mishandeld door een groep jongens. Het incident is rond 19.00 uur gebeurd bij het treinstation aan de kant van de wijk Dauwendaele.

De jongen loopt die avond samen met een vriend door het tunneltje onder de spoorlijn door richting de wijk Dauwendaele. Als zij de tunnel uitlopen, komt een viertal jongens hen tegemoet. Eén van hen slaat het slachtoffer meerdere malen op zijn gezicht. Daarna lopen beide jongens weg richting de Segeerssingel. Daar worden zij weer ingehaald door het groepje en krijgt het slachtoffer wederom klappen te verduren. Na hun daad rennen de geweldplegers weg richting het station.

Het politieteam Walcheren doet onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen. Hebt u tussen 19.00 en 19.45 uur iets gezien van deze mishandelingen? Deel u informatie dan met ons. U kunt dit doen via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen