Politie zoekt getuigen van mishandeling

donderdag 4 juni 2015

Vlissingen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Scheldestraat. Daar zijn twee mannen en een vrouw gewond geraakt.

Het drietal fietste op zondag 31 mei rond 0.44 uur op deScheldestraat. Een van de mannen, een 21-jarige Vlissinger, werd vanuit eenpasserende zilvergrijze stationwagen uitgescholden. Toen hij iets terugrieprichting de auto stopte het voertuig en stapten de vier inzittenden uit. Erontstond een vechtpartij waarbij het slachtoffer werd mishandeld en verwondingenin zijn gezicht op liep. Vervolgens stapten de vier mannen, vermoedelijk vanNoord-Afrikaanse origine weer in en reden weg in de richting van de PaulKrugerstraat. Daarbij reden ze in op het groepje fietsers waarbij ook een19-jarige Vlissingse en 19-jarige plaatsgenoot werden aangereden. Ze hieldenlichte verwondingen aan het voorval over.

De politie is op zoek naar de daders van deze mishandelingen envraagt getuigen zich te melden. Heeft u op zondagavond op de Scheldestraat of inde nabije omgeving de grijze stationwagen met daarin de vier daders gezien? Ofbent u getuige geweest van de mishandeling? Neem dan contact op met de politievia 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen