Politie zoekt getuigen mishandeling 50-jarige Middelburger

maandag 30 december 2013

Middelburg - Een 50-jarige Middelburger is zondagavond 28 december 2013 rond 21.15 uur op het Meiveldpad ter hoogte van de skatebaan door twee nog onbekende jongemannen zonder enige aanleiding mishandeld. Ze maakten vermoedelijk deel uit van een grote groep met daarin ook enkele vrouwen. De politie zoekt getuigen van het incident. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Aangifte

Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij vanaf debinnenstad naar huis fietste. Toen hij over het Meiveldpad reed, ter hoogte vande skatebaan, werd hij tegen zijn linkerzij geschopt, waardoor hij op de grondbelandde. Hij hoorde nkele jonge vrouwen hard lachen. Terwijl hij op de grondlag, zag hij twee jonge gasten op hem af komen, waarvan er n een harde schopin zijn maagstreek gaf. Het slachtoffer verweerde zich en gaf een van zijnbelager een vuistslag in het gezicht. Hij slaagde er in op te staan, zijn fietste pakken en te vluchten. De twee gasten die hem hebben aangevallen zijn circa17 a 18 jaar, ze hebben een getint uiterlijk en kort zwart haar. Ze waren in hetdonker gekleed en droeg witte sportschoenen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen