Vlissingen | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Man mishandelt buitengewoon opsporingsambtenaar

mishandeling / vechtpartij

Vlissingen - Een 33-jarige man uit Vlissingen werd zaterdagochtend 31 januari aangehouden omdat hij een buitengewoon opsporingsambtenaar van de gemeente (BOA) had mishandeld.

De medewerker van de gemeente was belast met het houden van toezicht. Op deSchuitvaarstraat zagen hij en zijn collega rond 09.30 uur een man lopen met eenniet-aangelijnde hond. De BOA sprak de man aan en vroeg hem zijn hond aan telijnen. De man zei dat hij weg moest gaan. De ambtenaar liep met de man meerichting het Fort. De hondenuitlater bleef zeggen dat hij weg moest gaan.Vervolgens is zijn hond uit het zicht verdwenen. De BOA wil de man helpen zoekenmaar krijgt op de Pieter Poststraat een harde trap tegen zijn been van de33-jarige man waardoor hij valt. De verdachte spreekt bedreigende woorden naarhem en trapt hem nogmaals tegen het been. De collega van het slachtofferalarmeerde de politie. Agenten hielden de man aan. Hij werd meegenomen naar hetpolitiebureau voor verhoor. Hij kreeg een dagvaarding om zich op een latermoment voor de rechter te verantwoorden. De BOA deed aangifte van mishandeling.

Soortgelijke berichten

Man mishandelt jongeren
Goes

Man mishandelt medewerker supermarkt
Roosendaal

Man zonder licht mishandelt agenten
Helmond

Man mishandelt partner en geeft zichzelf aan
Vlissingen

IJmuidense mishandelt dorpsgenoten
Ijmuiden

Man mishandelt en bestolen
Halsteren

Inbreker mishandelt drie politieagenten
Alkmaar

Man mishandelt ex-vriendin
Heerenveen

Stadjer mishandelt politieagent
Groningen

Bejaarde automobilist mishandelt agent
Oudenbosch

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio