Man mishandeld voor kantoor

vrijdag 29 mei 2015

Hoofdplaat - Donderdagochtend is een 51-jarige man uit de gemeente Sluis zwaar mishandeld voor zijn kantoor aan de Westlangeweg in Hoofdplaat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer kan zich niet veel herinneren van demishandeling. Vermoedelijk is hij door twee mannen overrompeld toen hij tussen09.00 en 11.00 uur de voordeur van zijn kantoor wilde openen. Vervolgens wordthij op diverse plekken op zijn lichaam geslagen, waaronder zijn hoofd. Door demishandeling is hij een deel van zijn herinnering kwijtgeraakt. De man isvervolgens op eigen kracht naar zijn woning gereden. Vandaaruit is hij naar hetziekenhuis in Terneuzen gebracht waar hij zich heeft laten behandelen aan zijnverwondingen. Daarna is de politie in kennisgesteld.

De recherche doet onderzoek naar deze mishandeling en is op zoeknaar mensen die donderdagochtend iets verdachts hebben gezien in de omgeving vande Westlangeweg in Hoofdplaat. Uit het onderzoek tot nu toe is naar vorengekomen dat woensdag een zwarte Mercedes Vito met een Belgische kentekenplaatlangzaam over de Westlangeweg heeft gereden. De recherche zoekt naar de eigenaarvan dit voertuig. Hebt u informatie? Bel dan 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen