Man op heterdaad aangehouden na mishandeling

zaterdag 30 januari 2016

Vlissingen - Vrijdagavond laat is op de Brouwenaarstraat een man aangehouden, omdat hij in een woning aan de Badhuisstraat een man met een hamer op zijn hoofd had geslagen.

Het incident deed zich rond 23.00 uur voor. Twee mannen, die elkaar kenden, waren in de woning aan de Badhuisstraat. Vermoedelijk zonder aanleiding sloeg een van hen de ander met een hamer op zijn hoofd.

Toen de politiemeldkamer de melding kreeg, reed juist een politieauto voorbij de woning en zagen agenten een man lopen, die aan het signalement van de geweldpleger voldeed. De man vluchtte weg richting de Nieuwe Bonedijkelaan. De agenten zetten de achtervolging in en konden hem op de Brouwenaarstraat aanhouden. Deze 25-jarige inwoner uit Vlissingen werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten.

Agenten ontfermden zich over het 28-jarige slachtoffer uit Vlissingen. Hij had een flink gat in zijn hoofd. De man wilde vooralsnog geen aangifte doen en wilde ook geen medische verzorging. Dit ondanks herhaaldelijk aandringen van de agenten.

De politie stelt een onderzoek naar het incident in. Zo wordt zaterdag de aangehouden man verhoord en wordt een sporenonderzoek in de woning gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen