Man aangehouden na zware mishandeling

zondag 24 april 2016

Vlissingen - Zondagmorgen vroeg zag een agent op de Nieuwendijk een man op de grond liggen.

Het incident gebeurde rond 4.00 uur. Uit onderzoek bleek dat hij op de grond was geduwd en in het gezicht was getrapt. De man, die dit vermoedelijk had gedaan, liep net weg de Sarazijnstraat in. Enkele agenten gingen gelijk achter hem aan en hielden hem aan.

Het slachtoffer, een 29-jarige inwoner uit Vlissingen weigerde aangifte te doen en wilde in eerste instantie zelfs geen behandeling door ambulancepersoneel. Dit terwijl hij in zijn gezicht flink gewond was geraakt. De Vlissingen kon ook amper lopen door pijn in zijn knie. Het ambulancepersoneel heeft de verwondingen toch behandeld en hem verder   geadviseerd naar de huisartsenpost te gaan. 

De aangehouden man, een 25-jarige inwoner uit Vlissingen, is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en ingesloten. Hij is zondagmorgen verhoord en kreeg zondagmiddag te horen dat hij langer vast blijft zitten.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen