Getuigen van straatroof en mishandeling gezocht

maandag 20 juli 2015

Middelburg - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op de Gortstraat. Daar werd zondag 19 juli tussen 4.00 en 4.15 uur een 21-jarige Middelburger mishandeld en beroofd.

De jongen liep na het uitgaan op Plein 1940 onderweg naar huis.Hij werd vervolgens door een groepje van ongeveer zes getinte mannen ingehaald.Vermoedelijk zo allemaal rond de 25 jaar oud. Drie van hen kwamen om hetslachtoffer heen staan. Een van hen waseen donkere man met kort haar vanongeveer 1.70 meter lang.De weg werd door het drietal geblokkeerd.

Vervolgens kreeg het slachtoffer meerdere klappen. In het tumultis hij van de inhoud van zijn portemonnee beroofd. Hij verloor vervolgens hetbewustzijn. Aan de mishandeling hield hij een gebroken kaak, gebroken oogkas,scheur in zijn bovenlip en een blauw oog over. De daders vluchtten vervolgensvermoedelijk in de richting van de Vlissingsestraat.

De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadigestraatroof. Behalve de man die het slachtoffer mishandelde was er bij deberoving nog een andere getinte man betrokken. Hij had een opvallende tatoeagein zijn nek. Mocht u getuige zijn geweest, neem dan contact op met de politievia 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen