Getuigen gezocht van mishandeling Vlissingen

vrijdag 25 maart 2016

Vlissingen - De politie zoekt getuigen naar aanleiding van een mishandeling die afgelopen woensdagavond plaatsvond in de Van der Helstlaan in Vlissingen. Een 69-jarige man werd dusdanig mishandeld dat hij naar het ziekenhuis overgebracht moest worden en daar aan zijn verwondingen is geopereerd.

Het 69-jarige slachtoffer liep in de Van der Helstlaan, ter hoogte van de voetbalvelden van VC Vlissingen, zijn honden uit te laten. Ineens kwam er een persoon uit het niets en gaf de Vlissinger een hele harde klap in zijn gezicht. Hierdoor kwam de man ten val in een tuin. Toen hij weer op kon krabbelen was de onbekende persoon weer net zo snel verdwenen als hij was aangekomen. De man hield diverse botbreuken en oogletsel over aan de mishandeling.

Het slachtoffer heeft geen beschrijving kunnen geven van de persoon die hem heeft geslagen die woensdagavond om ongeveer 22.30 uur. Daarom zijn we op zoek naar meer informatie en we hopen dat u die kunt geven. Wanneer u informatie hebt die mogelijk verband houdt met deze mishandeling, wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook binnenlopen op het politiebureau in Vlissingen als u uw informatie persoonlijk wilt delen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen