Fietsster geschopt en geslagen

donderdag 9 april 2015

Middelburg - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 27-jarige vrouw uit Grijpskerke. De vrouw werd donderdag 9 april rond 11.45 uur mishandeld op het fietspad tussen de Koninginnelaan en het Griffioenpad in.

Het slachtoffer fietste twee meisjes en een jongen tegemoet. Eenvan de meisjes raakte, waarschijnlijk bewust, met haar voorwiel van haar fietshet voorwiel van de vrouw. Die sprak haar daarop aan. Het meisje spuwde haarvervolgens in het gezicht en gaf haar een duw. Om te ontkomen aan haar belagergaf het slachtoffer daarop het meisje een klap in het gezicht.

Ze werd vervolgens in het gezicht geslagen en weer geduwd. Hetslachtoffer viel vervolgens op de grond en kreeg daar trappen en klappen op haarlichaam en tegen haar hoofd. Het andere meisje dat in de buurt stond trokvervolgens de dader weg bij de vrouw. Vervolgens wist ze aan haar belager teontkomen.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Inhet bijzonder een vrouw die op het moment van de mishandeling voorbij fietste.Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen