Drie mannen aangehouden voor geweld

zondag 26 juli 2015

Vlissingen - Afgelopen nacht zijn drie mannen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie tijdens een verjaardagsfeest in een woning aan de Jacob van Ruysdaellaan. Twee verdachten zijn hierbij licht gewond geraakt; een derde persoon is ernstig gewond opgenomen in het ziekenhuis.

Als opgeroepen agenten omstreeks 03.30 uur ter plaatse arriverentreffen zij een gewonde 28-jarige bewoner aan. Terwijl agenten bezig zijn om teachterhalen wat er nu precies gebeurd is, wordt de gewonde man intussen onderbegeleiding voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht. Daarblijkt ook zijn 24-jarige broer te zijn omdat deze tijdens de ruzie eveneenslichte verwondingen heeft opgelopen.

Beide mannen gedragen zich agressief en intimiderend tegenoverde medewerkers van de huisartsenpost. Onder toezicht van de aanwezige agentenzijn beiden behandeld en vervolgens aangehouden. Zij worden ervan verdachtbetrokken te zijn geweest bij de ruzie in de woning. Lopende het onderzoekblijkt er nog een 30-jarige Goesenaar bij het incident betrokken te zijngeweest. Deze ligt inmiddels ernstig gewond in het ziekenhuis in Goes. Ook hijis verdachte in deze zaak.

Vandaag hebben rechercheurs technisch sporenonderzoek gedaan inde woning. De toedracht van de ruzie is nog onbekend. Van de visite van hetverjaardagsfeest zal komende dagen getuigenverklaringen worden opgenomen.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen