Beveiliger bungalowpark op hoofd geslagen door inbrekers

dinsdag 26 juli 2016

Breskens - Afgelopen nacht is een beveiliger op een bungalowpark aan de Nieuwesluisweg op zijn hoofd geslagen en gewond geraakt. Hij reageerde op een inbraakalarm bij het magazijn van het restaurant.

Als en slachtoffer rond 00.15 uur tijdens zijn surveillance een alarm hoort afgaan op het bungalowpark gaat hij op onderzoek uit. Als de bewaker bij het magazijn van het restaurant aankomt wordt hij van achteren met een fles op zijn hoofd geslagen. Door de klap valt hij, maar blijft wel bij bewustzijn en ziet nog net een jongen met een licht T-shirt hard wegrennen. Vervolgens loopt de bewaker richting de openbare weg en ziet vanaf het vakantiepark een scooter met hoge snelheid zonder licht het park afrijden. Daarna heeft hij de politie gebeld.

Vermoedelijk hebben de jongens geprobeerd goederen uit het magazijn te halen en zijn door het alarm en de bewaker gestoord tijdens hun werkzaamheden. Het bebloede hoofd van het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens door een arts van de huisartsenpost verder behandeld. Onduidelijk is of de dieven ook daadwerkelijk iets buit hebben gemaakt. Na de melding is sporenonderzoek gedaan. Mensen die rond 00.15 uur iets bijzonders hebben gezien op of rondom het bungalowpark worden verzocht dit te melden bij de politie via 0900 8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen