Viertal opgepakt voor inbraak

woensdag 9 september 2015

Middelburg - Agenten hebben aan de Kleverskerkseweg drie mannen en een vrouw opgepakt in verband met een inbraak. Twee van de verdachten zijn aangehouden in een geparkeerde auto. De andere twee werden op heterdaad betrapt terwijl ze aan het inbreken waren in een bedrijfspand.

Op woensdag 9 september kreeg de politie rond 0.16 uur een melding van een verdacht geparkeerde auto. Toen de dienders ter plaatse kwamen troffen ze een 36-jarige Middelburger en 31-jarige Vlissingse aan in het voertuig. Deze werden staande gehouden.

In een nabijgelegen gebouw, waarvan het slot van de deur geforceerd was, zaten een 24-jarige man uit Arnemuiden en een 21-jarige Middelburger. Zij zijn direct aangehouden op verdenking van inbraak. Ook het tweetal bij de auto is opgepakt omdat ze mogelijk betrokken zijn bij de inbraak. Het viertal had het mogelijk gemunt op koper. Agenten namen verschillende inbrekerswerktuigen, kabels, een auto en een nabijgelegen geparkeerde bus in beslag. De vier verdachten zijn ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen