Politie houdt inbreker aan na diverse incidenten

maandag 2 januari 2017

Middelburg - Politieagenten hebben zondagavond 1 januari 2017 rond 21.30 uur een 33-jarige man uit Middelburg aangehouden. Een beveiligingsmedewerker van een bedrijf aan de Elektraweg belde de politie, omdat er iemand op het afgesloten bedrijventerrein rondliep. De man probeerde er bij het zien van de politie vandoor te gaan. De 33-jarige verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan inbraak en vernieling.

Uit politieonderzoek bleek dat de man had geprobeerd in te breken in het bedrijfspand. Hij vernielde een toegangspoort tot het bedrijfsterrein en een ruit. Ook bleek dat er was ingebroken in een auto die op het bedrijfsterrein geparkeerd stond. Daaruit was een navigatiesysteem weggenomen. De aangehouden verdachte bleek bij zijn aanhouding meerdere navigatiesystemen in zijn bezit te hebben, waaronder dat uit de auto die op het terrein stond. 

De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de handel en wandel van de aangehouden verdachte. Daarbij wordt tevens gekeken naar een aantal andere incidenten van die dag. Rond 15.15 uur betrof dat een insluiping in een woning aan de Agaat en rond 19.00 uur betrof dat een vernieling van een ruit van een deur dan wel een poging inbraak bij een woning aan de Meanderlaan. 

De aangehouden verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor vast.

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen