Inbrekers slaan hun slag bij dertien woninginbraken

zaterdag 26 december 2015

Middelburg - In de provincie Zeeland zijn vanaf Kerstavond dertien woninginbraken en pogingen daartoe gemeld. De politie roept eenieder op om tijdens deze feestdagen alert te blijven en bij verdachte situaties direct 112 te bellen.

Donderdagmiddag werd een woninginbraak gemeld aan Valeriusstraat in Veere. Donderdagavond werden nog eens drie inbraken gemeld, namelijk aan de Oude Rijksweg in Krabbendijke (poging inbraak); aan de Grintweg in Yerseke en aan de Zanddijk in Hansweert.

Vrijdagmiddag werd een inbraak gemeld aan de Paukenhoekstraat in Kapelle. Vrijdagavond werden inbraken gemeld aan de Mulockstraat en aan de Rodedomp (poging inbraak) in Zierikzee; aan het Parkzicht in Waarde en aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen. Vrijdagavond werden ook nog vier inbraken gemeld in Zeeuws-Vlaanderen. Zo werden aan de Zoutziedersstraat en de Zeildijk, beiden in Hulst woninginbraken ontdekt. Verder nog aan de Vlasstraat in Eede en aan de Hulsterweg in Terhole.

De slachtoffers van de inbraken hebben aangiften bij de politie gedaan. De buit bij deze inbraken bestaat onder meer uit computerapparatuur, bankpasjes, drank, kluis en geld. De politie onderzoekt de inbraken.

Met Kerst zoeken veel mensen hun familie en vrienden op. Dat weten helaas ook inbrekers. Het is belangrijk dat u maatregelen treft. Maak afspraken met uw buren en geef uw woning een bewoonde indruk. Hoort of ziet u iets ongewoons? Aarzel niet en bel direct 112.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen