Inbrekers aangehouden door kordaat optreden buren

donderdag 26 december 2013

Middelburg - In de Kerstnacht zijn twee mannen uit Kraljevo in Servi aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak in een woning aan de Prinsenhove. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Oplettende buren horen die avond vreemde geluiden bij de naasthun gelegen woning en gaan op onderzoek uit. Als de inbrekers (van 20 en 33jaar) in de gaten krijgen dat hun handelingen niet onopgemerkt zijn geblevenslaan zij met hun auto op de vlucht. Doordat de getuigen een zeer gedetailleerdebeschrijving van de vluchtauto aan de politie doorgeven, kunnen de verdachtenkort daarop bij de rotonde van de Mortierboulevard worden aangehouden. In deachterbak van hun voertuig liggen gereedschap en goederen. Onderzoek moet noguitwijzen of de spullen gestolen zijn. Beide mannen zijn overgebrachtnaargevangenis in Middelburg, waar zij na verhoor in verzekering zijn gesteld.

Bel 112!

Omdat rond de feestdagen meestal een stijging van het aantal woninginbrakente zien is, zet de politie hier tijdens deze periode extra op in en vraagt u ookomalert te zijn. Bel bij verdachte situatie altijd het alarmnummer 112 enverklein het risico dat er bij u wordt ingebroken. Op deze website is hieroveruitgebreideinformatie te vinden.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen