Beschonken bestuurder negeert stopteken

maandag 10 augustus 2015

Breskens - Agenten hebben op de Golepoldersedijk een 40-jarige man uit Oost-Burg aangehouden. De verdachte botste met zijn auto tegen een boom na een korte achtervolging met de politie.

De man reed op zondag 9 augustus rond 18.25 uur met zijn auto opde Weijkemanlaan. Agenten die de verdachte eerder al waren tegengekomenvermoeden dat hij mogelijk te veel had gedronken en gaven hem een stopteken. Datnegeerde hij. Uiteindelijk reed de man op de Golepoldersedijk tegen een boom.Hij is direct aangehouden, waarbij hij zich hevig verzette. In de auto blekenook nog een 8-jarig kind en een 47-jarige man uit Aardenburg te zitten. Debestuurder en het kind waren ongedeerd. De 47-jarige bijrijder is met lichteverwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De verdachte blies op het bureau 590 ug/l, bijna driemaal detoegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Verder wordt hij verdachtvan het negeren van een stopteken. De man is na verhoor met een proces-verbaalop zak naar huis gestuurd.

bron: politie.nl | Categorie: dronkenschap


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen