Volg op 5 mei via Facebook de dienst van Politieteam Walcheren

maandag 2 mei 2016

Vlissingen - Politieteam Walcheren nodigt u uit om (semi-live) via hun Facebookpagina een kijkje achter de schermen te nemen tijdens hun avond- en nachtdienst op het Bevrijdingsfestival op donderdag 5 mei aanstaande. Het is de eerste keer dat burgers op deze manier een dienst van de Zeeuwse politie kunnen volgen en de organisatoren hopen dan ook dat er veel mensen gaan meekijken.

Tijdens deze ongetwijfeld druk bezochte HORECA-dienst in Vlissingen worden meerdere agenten uitgerust met body-cams zodat geïnteresseerden mee kunnen kijken met de werkzaamheden van de agenten tijdens het Bevrijdingsfestival. Verschillende politiebikers, agenten te paard, hondengeleiders en agenten die dienst draaien met de ME dragen een dergelijke camera en de daarmee opgenomen beelden worden op de Facebook-pagina gepost. Ook zullen regelmatig foto’s gepubliceerd worden die door agenten tijdens hun dienst gemaakt worden.

Natuurlijk kunnen de camerabeelden niet ‘een-op-een’ op de Facebook-pagina van Politieteam Walcheren geplaatst worden, omdat de politie rekening moet houden met de privacy van burgers. Daarom worden sommige beelden indien nodig eerst bewerkt en worden bijvoorbeeld aangehouden verdachten onherkenbaar gemaakt.

Als u op de Facebook-pagina van Politieteam Walcheren aangeeft dat u interesse hebt in het evenement, of erbij aanwezig wilt zijn, dan krijgt u via uw eigen tijdlijn de gemaakte beelden aangeboden. U kunt hiervoor terecht op www.facebook.com/politieteamwalcheren

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen