Vijf mannen mogelijk verdacht van illegale prostitutie

vrijdag 29 juli 2016

Middelburg - Bij een inval in twee woningen in Middelburg heeft de politie dinsdag vijf mannen aangehouden. Verder werden er nog vier vrouwen aangetroffen. De mannen worden verdacht van het organiseren van illegale prostitutie. De vrouwen waren hier het slachtoffer van.

Er was bij de politie informatie binnengekomen dat er vanuit twee woningen aan de Saffier prostitutie bedreven werd. Er zou mogelijk sprake zijn van gedwongen prostitutie. In het kader van mensenhandel is er direct een onderzoek gestart. De eerste indruk was inderdaad dat er sprake zou kunnen zijn van gedwongen prostitutie en in overleg met de Officier van Justitie werd besloten om dezelfde dag nog in te grijpen. Op dinsdag 26 juli 2016 omstreeks 18.00 werden de panden binnen gevallen door een samengesteld team van politie waaronder de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) en een aanhoudingseenheid. Onder leiding van een rechter-commissaris werd direct een doorzoeking gedaan. Er werd een gasdrukwapen aangetroffen. De mannen, een uit Vlissingen van 30 jaar oud en vier uit Middelburg van 23, 31, 43 en 47 jaar oud, zijn naar het bureau gebracht. De vrouwen zijn niet aangehouden. Na verhoor zijn de verdachten in vrijheid gesteld. Het onderzoekt loop nog.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen