Twee jongens verdacht van bromfietsdiefstal

zaterdag 23 januari 2016

Middelburg - Een 15-jarige jongen uit Vlissingen en een 17-jarige knul uit Oost-Souburg zijn afgelopen nacht omstreeks 00.40 uur op de Diamant aangehouden ter zake de verdenking van de diefstal van een scooter.

Agenten zagen tijdens hun surveillance op de Diamant twee jongens lopen waarvan er één een brommer, een Yamaha, aan de hand meevoerde. Er zat geen sleutel in het contact, de buddyseat was open.  De jongen die met de brommer liep vertelde dat het zijn snorfiets was. Hij had echter geen rij- en kentekenbewijs bij zich. Hierop vroegen de dienders hun legitimatiebewijs. De 15-jarige jongen vertelde vervolgens dat ze de snorfiets gevonden hadden tegenover het station. De 15-jarige jongen had een heuptasje bij zich met daarin vier schroevendraaiers en een gasbrander.  Hierop zijn beide knapen aangehouden op de verdenking van diefstal. .

 

 

 

Een 22-jarige Middelburgse heeft vanmorgen aangifte gedaan. Zij vertelde dat de scooter haar eigendom is en dat deze gisteravond na 23.00 uur was gestolen toen die voor een appartement aan de van Breestraat stond.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen