Twee jongens aangehouden na opstootje

donderdag 28 april 2016

Middelburg - In de nacht van woensdag op donderdag, rond 01.00 uur, zagen agenten dat op de Markt in Middelburg, ter hoogte van de Gravenstraat, een opstootje gaande was. Agenten gingen er naartoe en de groep jongeren ging uit elkaar. Een van de jongeren liep rond met een bloedneus, maar verklaarde aan de agenten dat hij geen aangifte wilde doen.

Even later werden twee betrokkenen bij het opstootje in de Zusterstraat in Middelburg aangesproken door agenten. Aan hen werd gevraagd of zij een identiteitsbewijs konden tonen. Zij wilden niet meewerken en verzetten zich hevig toen de agenten hen voor het weigeren te tonen van het ID-bewijs wilden aanhouden. Om nog meer geweld af te wenden is door een van de agenten pepperspray gebruikt. Hierna werden de verdachten in de politieauto gezet en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten zij nu nog vast. Beide jongens worden vandaag gehoord over de zaak. Omdat ze allebei nog minderjarig zijn worden hun ouders van de feiten in kennis gesteld door de politie. Beide jongens zijn 17 jaar oud en afkomstig uit Middelburg en Serooskerke (w).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen