Telefoonverkeer hersteld

donderdag 18 juni 2009

Het telefoonverkeer op Walcheren en in Goes is hersteld. Vanaf 12.30 uur kwam het telefoonverkeer langzaam op gang, hoewel een deel van het vaste telefoonnetwerk nog geen continu teit kon bieden. Na uitvoerig testen is om 14.30 uur vastgesteld dat het telefoonverkeer weer op reguliere wijze verloopt.
Een telefoonstoring die donderdagmorgen omstreeks 8.45 uur begon, trof vooral de gemeente Middelburg. Ook in delen van de gemeenten Veere, Vlissingen en Goes was het telefoonverkeer geheel of gedeeltelijk verstoord. Op heel Walcheren waren er problemen met het dataverkeer, zodat o.a. ook niet gepind kon worden. Omdat inwoners van Walcheren in veel gevallen 112 niet konden bereiken, hadden de hulpdiensten extra bereikbaarheid voor heel Walcheren georganiseerd. Alle brandweer-, ambulance- en politieposten op Walcheren waren bemenst en op de Markt in Middelburg was een extra politiepost ingesteld. Burgers konden op deze plaatsen meldingen doorgeven voor spoedeisende brandweer-, ambulance- n politiemeldingen. Hiervan is geen gebruik gemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen